9. července 2014

Prázdninový knihomol 2


Rozhodla jsem se zúčastnit letního projektu - Prázdninový knihomol. Již druhým rokem ho pořádá Cathy z blogu Mezi nebem a peklem. Pokud se máte zájem dozvědět o tomto projektu více, podívejte se na úvodní článek u Cathy (zde). 

1. týden (30.6. - 6.7.)

Co že jsem tedy přečetla? Na začátek prázdnin jsem se pustila do romantiky. Přesněji do historické romance. A to díky mojí oblíbené autorce Jude Deveraux. Knihy byli tři- Panna a král, Dědička a Mstitel.

Celkem jsem za první týden přečetla tři knihy.
Celkem jsem přečetla 849 stránek.
Panna a kral (Jude Deveraux)Dedicka (Jude Deveraux)Mstitel (Jude Deveraux)


2. týden + 3. týden + 4. týden (7.7. - 27.7)

Rozhodla jsem se spojit tyto tři týdny dohromady, protože jsem v tuto dobu moc nečetla. Minulýý týden jsem strávila na táboře a předtím jsem byla pět dní u tety. Ale i přes to sem můžu zařadit celkem čtyři knihy - Jude Deveraux - Horský vavřín (288 stran) a Věčnost (208 stran), dále je to Analfabetka, která uměla počítat od Jonase Jonassona (414 stran) . Jako poslední je Nabíječ od Alice Clayton (280 stran).

Celkem jsem v období od 7.6. do 27. 6 přečetla čtyři knihy.
Celkový počet přečtených stran v tomto termínu je 1190 stran.
Analfabetka, která uměla počítatNabíječ (Cocktail, #1) Horsky vavrin (Jude Deveraux)Vecnost (Jude Deveraux)

5. týden (28.7. - 3.8)
Tento týden jsem byla celý doma, takže jsem měla hromadu času na čtení. A co jsem tedy všechno přečetla?  Jako první jsem dočetla Ve stínu černých ptáků od Cat Winters (271 stran). Poté jsem se pustila do autorky Chloe Neill - Holky někdy koušou (256 stran). A protože mě tato kniha bavila, hned jsem si přečetla i druhý díl ze série - Kousnutí páteční noci (272 stran). Moje poslední přečtená knížka za tento týden je Proroctví od Josephine Angelini (384 stran).

Celkem jsem v týdnu od 28. července do 3. srpna přečetla čtyři knihy.
Celkový počet přečtených stran v tomto týdnu je 1183.

Ve stínu černých ptákůholky-nekdy-kousoukousnuti-patecni-nociProroctví

6. týden (4.8. - 10.8.)
Já za námi další týden a to znamená i další edit v Prázdninovém knihomolu. Za tento týden jsem přečetla dvě knihy. A jaké to jsou? První byla novinka od CooBoo Léto na druhý pokus od autorky známé knihy Amy a Roger: Na cestě. Ano, hádáte správně je to Morgan Matson. Ze začátku se kniha tvářila jako krásný letní oddechovka, ale nemusí být vše jak se jeví. Kniha byla čím dál zajímavější a na konci jsem probrečela poslední kapitoly? A proč, kdo četl chápe.. (4*)
Další kniha je od (dá se říct) nového nakladatelství Yoli. Nese název Na hraně zapomnění a napsali ji J.A. Redminski. Opravdu úžasný příběh, který mě ohromil. Ohodnotila jsem ho 5*. A mohu na sebe prozradit, že ke konci jsem na chvíli cítila slzy v očích..

Celkem jsem za 6. letní týden přečetla dvě knihy.
V tomto týdnu jsem přečetla přesně 800 stran.
Léto na druhý pokusNa hraně zapomnění (Na hraně zapomnění, #1)


4 komentářů :

  1. Machr! Já teďka přečtu týdně tak knihu, takže žádná sláva :D

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, jsi dobrá! :) Já přečetla .. hihi... musím se smát . Já přečetla taky tři. :DNé, vlastně dvě a půl! Byla jsem týden na táboře a tam jsem přečetla ani ne třicet stránek. Přijela jsem domu a během odpoledne jsem přečetla recenzní výtisk a dočetla Erebos. Teď jsem zhruba v polovině druhého dílu Hunger games. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Od autorky jsem zatim nic necetla, ale přes 800 stran za týden je solidní..:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář, velmi si toho cením :) A nezapomeňte se brzy znovu stavit.. S pozdravem TerushQaH